Helgen!

Eftersom att det är på helger jag gör roligare saker får jag ju skriva vad jag gör då.
 
I lördags åkte vi till Lincoln på morgonen och shoppade. Om jag orkar och kommer ihåg ska jag visa er vad jag köpte. På kvällen kom Ruth's (min lärare i Sverige) föräldrar och hämtade mig så åkte vi till Cleethorpes och åt ute. Dom var hur söta och goa som helst!
Tror inte jag gjorde något märkvärdigt i söndags, vi bakade scones och kakor till idag för det är Beverly's födelsedag. Jo, vi åkte till stranden och gick på promenad där. Sen kom verkligheten ikapp och jag spenderade kvällen med lite härliga läxor.
 
Måndag: Var och bowlade med IB3 som var här i fem dagar! Kom näst sist men skyller det på att jag inte bowlat på 100 år...typ.
 
Igår var jag på grillkväll hos en tjej här i Grimsby med IB3 och andra engelska människor som går på skolan. Mycket trevligt.
 
Och snart ska jag pallra mig till gymmet så jag får plats på flyget hem i oktober.
Vi hörs till helgen mina små blog readerssss!
Btw, THANK YOU GOD, IT'S FRIDAY TOMORROW!!!!!!!!!!

Ska inte bli bloggare... lovar

Ja, jag ska bli bättre på att uppdatera!!
Livet rullar på här, vardagarna är sig lika. Går till skolan, kommer hem, gör läxor, äter, gör läxor. Har tre prov + två uppsatser att skriva denna veckan. En uppsats ska vara på FRANSKA. Hallå, på FRANSKA!???! Ska ta problemen som dom kommer...
 
Helgen iaf:
I lördags åkte vi in till stan och åt frukost (familjen jag bor hos har det som tradition att alltid äta frukost ute på lördagar), efter det gick jag runt på stan, shoppade lite, åkte sen bussen tillbaka helt själv och hittade rätt. Sen gjorde jag tacos och så spelade vi Wii på kvällen.

På söndagen tog jag tag i mina läxor och all annan skit som behövde göras. Vi åkte även och hälsade på Malcolm's syster som bor 20 minuter från Grimsby. Åt kakor och lekte med hennes hund. Tog en promenad i byn och hittade massa björnbär. Fick en ful fläck på min tröja som jag hoppas går bort.
 
Om en månad har vi half term break i 16 dagar och då ska jag heeeem!
Au revoir!
 
 

Här var det uppdatering!

Har i skrivande stund nyligen ätit middag och gjort klart ALLA mina läxor (förutom en). Gör inte mycket roligt på dagarna, är i skolan från 9.15 till 16.45. Det är ungefär samma som förra veckan, känner knappt någon men det funkar. Gillar fredagar för då har jag sovmorgon, och torsdagar och måndagar för då kan jag gå hem på lunchen. Ja, det var allt nytt jag har att komma med. Ha det!

Helg

Då var det helg igen och det firade jag med att igår kväll göra en utav sju läxor vi har (fem av dom till på måndag!!!). Idag ska jag träffa andra utbytesstudenter här i Grimsby, vid ett skulle dom hämta upp mig. Efteråt ska jag nog fortsätta plöja mig igenom läxorna. Har inte så mycket annat att göra. Gick en promenad igår kväll och köpte mig godis och nötter för det var jag värd. Nu tänkte jag (håll i er) göra klart Engelska läxan...

Första dagen i skolaaaan

Säger bara en sak... KAOZZZ!!!!!! Har nog aldrig varit så vilsen i hela mitt liv. Kom till skolan, fick fråga om vägen cirkus fem gånger. Sen blev jag hämtad av en snäll lärare (en utav alla lärare som fick hjälpa mig hitta under dagen) som visade mig runt innan det var dags för alla i Year 12 att samlas. Vi är 200 elever i min årskurs. Sen följde man i små grupper den lärare som ska vara ens tutor (hjälpa en och se till så man har det bra). Och efter detta drog lektionerna igång som vanligt. Hann med ekonomi och matte idag eftersom franska läraren inte dök upp.
 
Ska lägga upp en bild på mitt schema någon dag. Kan säga att deras schema är liiiite annorlunda, står inte när lektionerna börjar/slutar till exempel. Annars tror jag det kommer bli bra. Lärarna jag mött har varit riktigt snälla och hjälpsamma. Har träffat två andra utbytesstudenter i skolan som jag ska hänga med till helgen.
Later!

Tisdag.

Igår gjorde vi en utflykt till staden Lincoln. Fanns en enorm katendral som var en utav de största i Europa. Halva Lincoln ligger uppe på en kulle så det kändes i benen efter ett tag (hej klen). Sen hade vi Afternoon Tea på ett fint café. Vi kikade även runt på stan. Hittade Primark där som var 1000 gånger bättre än den i London. Man kunde se framför sig om du vet vad jag menar Emilia, hehe. Sen tycker om mina bloggläsare så mycket så har tagit lite bilder åt er!
 





Mitt rum.




Utsikt från fönstret. Detta är en del av trädgården.
Åker och längre bort är samma område.
 

York!

Tjaaaa vänner! Jag lever och har det grymt. Familjen jag bor hos är hur söt som helst. Idag åkte vi till York, gick runt där (hur mysigt som helst), åt lunch och var på ett riktigt bra museum där de hade gjort ett stort rum som en gammal engelsk gata med affärer, häst och vagn. Kändes som att man var med i filmen Oliver Twist. De hade också ett gammal fängelse på museét. Har ätit Yorkshire pudding idag också, får ni chansen så testa, just saying!!! Har tagit lite bilder men orkar inte hämta sladden så det kommer imorgon. Då ska vi åka till Lincoln och ha afternoon tea bland annat.

Tänkte lägga upp lite bilder på huset och mitt rum. Det är jättefint. Har fått ett rum med egen toalett + dusch. Och det bästa en dubbelsäng!!

Mer från mig imorgon, godnatt mina få läsare. Lov ya guys pusseli puuuss. Trött osv...
RSS 2.0