Kanon fredag

Halo!
 
Har haft en grym fredag, vaknade runt nio och åt frukost. Runt tolv kom Malcolm och plockade upp mig och Beverly så åkte vi alla till Lincoln. Medans Malcolm var på något kundbesök gick vi andra på en shoppingrunda. Efter någon timme tyckte jag och Bev att vi var värda en fika, för vi alla vet ju hur jobbigt det är att gå på stan... Senare möttes vi alla upp och så gick vi och åt igen, haha.
 
Väskan är packad och väckarklockan ställd på 7. Imorgon bär det av hem i två veckor! :D
 
Ha det mina läsare så hörs vi säkerligen hemma från Sverige, annars den fjärde november igen!

LOV

Woho, två och en halv veckors lov är äntligen här! Jag är såhäääääääär glad. Nä, men jag förtjänar lov efter 7 veckors slit..
 
Igår åkte jag in till stan efter skolan, uträttade lite ärenden (vuxenpoäng där) och köpte muffins. Jag vet inte om Engelska damer tycker jag ser så snäll ut men fyra kom fram och pratade med mig. Varav en påstod att jag såg ut som hennes barnbarn. Ja, man tackar!
 
Nu ska jag äta middag och fira att jag inte behöver göra läxor ikväll.
 
Slänger in en bild på min tjockis som jag saknar väldigt.

Go helg..........

Nej. Ligger här magsjuk och febrig. Spenderade gårdagen i sängen, orkade inte lyfta ett finger. Något bättre idag = jag kan som tur är få gjort några läxor! Är förövrig jättesugen på en fet muffins (bra tecken) så ska se om jag orkar gå 200m och köpa en. Hoppas ni haft en bättre helg! Ska återgå till mitt sängliggande nu. Later!!

Vadå pengar kan inte köpa lycka?!

Myyyycket finare i verkligenheten!
 
Nu: lite läxor. Sen: gymma!

Note to self:

ALDRIG MER BODY PUMP FÖR I HELVETE!!!

Mvh. sängliggandes tjej.

Äh, kommer inte på någon rubrik

Godkväll mina (väldigt få men trogna) läsare!
Har vart i skolan som vanligt idag, efteråt promenerade jag till Tesco (enorm affär med allt möjligt, mest mat). Blir helt förskräckt av vad många äter. Man ser inte en enda kundvagn utan en chipspåse. För att inte tala om maten man kan köpa i skolan. De säljer kakor/muffins/bakelser, chips, choklad/godis, läsk, mackor som är dränkta i majonäs och varmrätten är oftast pommes frites med något till. Nu ska jag inte vara sån för de säljer bananer, äpplen och så har de en liten salladsbuffé.
Iallafall så ska vi imorgon kväll åka till ett ställe utanför Grimsby för att gå ut och äta. Vardagslyx, kan behövas då tisdagar är värsta dagen i skolan.
Nä, nu ska jag kolla hur det går för min tvätt, peace out.
 
RSS 2.0